Information

PimpMyProfile.dk har til formål at kunne tilbyde tilbehør til profiler og hjemmesider. Det sker i form af koder, designs og services. Vi stræber os på at have Danmarks største kode og design database. PimpMyProfile.dk er ikke decideret en programmeringshjemmeside, men har en database med simple og profilrelateret koder. Vi levere artikler omkring brugen af HTML, billedbehandlingsprogrammer og diverse, som har relation til at få en god profil. Materialet kommer både af brugerne og vores egen redaktion.

PimpMyProfile.dk udvikles og drives af Uniqo Systems. PimpMyProfile.dk er en blandt mange andre internetservices ejet af Uniqo Systems. Firmaets stærke og erfarne udviklerteam gør, at PimpMyProfile.dk altid er optimal.
Hvis du ønsker at komme i kontakt med PimpMyProfile.dk kan du benytte dig af nedenstående oplysninger. Vores support kan kontaktes pr. email.

E-mail: pmp @ uniqo.dk

Ved henvendelse omkring annoncering eller andet som IKKE er relevant for vores support kontakt da vores administration hos Uniqo Systems.

Uniqo Systems
v/Faran Mahmood
E-mail: info @ uniqo.dk
Telefon: (+45) 6062 7720

 

Læs vores betingelser!
Optimerede til IE5+ og opløsning 800x600+